محسن نعمتی در گفتگو با قدس آنلاین اظهار کرد: صنعتگران داخلی با ساخت این قطعه به تکنولوژی طراحی و ساخت پره های واحدهای بخاری دست یافتند و کشور در تامین این قطعه نیز به خودکفایی رسید.
وی خاطرنشان کرد: نیروگاه شهید سلیمی نکا با مدیریت ساخت این قطعه در سال اقدام و عمل، گام بلند دیگری در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی، بومی سازی تکنولوژی ساخت قطعات حساس نیروگاهی و قطع وابستگی صنعت برق کشور از شرکت های خارجی سازنده قطعات نیروگاهی برداشت.
مدیرعامل نیروگاه شهید سلیمی نکا اضافه کرد: از مزیت دیگر بکارگیری این پره ها در مقایسه با نمونه خارجی آن می توان به صرفه جویی ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون ریالی به ازاء هر پره و جلوگیری از خروج رقم قابل توجهی ارز از کشور اشاره کرد.
نعمتی از ویژگی های این قطعه به پیچیدگی طراحی و ساخت و نیز مواد تشکیل دهنده آن اشاره کرد و گفت: این قطعه طبق نمونه اصلی آلمان ساخته شده و پس از اخذ تاییدیه آزمایشات ۱۲ گانه و تست های اولیه آزمایشگاهی در واحد بخار نصب گردید.
وی یادآور شد: بیش از چند ماه از تست های عملکردی و بهره بردای آن می گذرد و طبق گزارش گروه های مهندسی و تعمیرات، عملکرد پره ها مطلوب ارزیابی شده و با اطمینان کامل می توان از این پره ها استفاده کرد.
مدیرعامل نیروگاه شهید سلیمی نکا گفت: این نیروگاه بدلیل جدیت در پیگیری ساخت بیش از ۸۵۰ سری قطعه مهم نیروگاهی و تجارب اندوخته در این زمینه به عنوان یکی از نیروگاه های پیشرو در زمینه ساخت داخل شناخته و به عنوان قطب ساخت داخل قطعات نیروگاهی شمال و شمال غرب معرفی شده است.
نظر شما